About Blewbird

Blewbird watches over the North Sea coast of Holland. Observations, photos and thoughts from a unique piece of manmade wilderness.

Blewbird blogt over de Hollandse Noordzeekust. Het accent ligt op het gebied tussen Scheveningen en Zandvoort, met soms een uitstapje naar Noord-Holland of de Waddeneilanden. Texel. Strand, zee en duin en hoe de mensen ermee omgaan. Wandelen en foto’s maken. Ik houd het allemaal in de gaten, maar ik maak er geen drama van.

Op onzinreacties reageer ik niet, of ik haal ze weg.

Plezier en met vriendelijke groet,

Blewbird

15 thoughts on “About Blewbird

 1. He Blew, mooie layout, mooie foto. 🙂
  Ik heb gisteren vooral en vandaag een beetje zitten ‘prutsen’ met instellingen and what not. Begin het enigszins te doorgronden en ben nu best wel tevreden met m’n basislayout van ‘Marjelle ontmoet‘, al is-ie wel erg strak voor mijn doen! 😉

  Like

 2. Mooie foto’s! Prachtig.
  [Je bent ook nog steeds bij VK-blog zag ik?
  Ik ben zelf in februari van dit jaar gestopt bij VK-blog. De ontwikkelingen daarna heb ik niet meer gevolgd. Ik had er genoeg van! Het verbaast mij dat VK-blog nog steeds bestaat. Mijn bijdragen bestaan ook nog steeds. Ik snap er niet veel meer van.
  Zijn jouw ‘archieven’ bij de VK gebleven, of zijn ze nu (ook) bij wordpress.com?]

  Like

  • Dank je (foto’s)! Ik kies voor een nieuw blog op deze plek. Ik heb mijn oude bijdragen aan VK-blog in veiligheid gebracht, maar ik heb ze niet overgezet, omdat een blog een momentopname is. De combinatie met OBA werkt voor mij goed. Dank voor je reactie en veel plezier!

   Like

   • Met dit probleem zitten wij ook, sinds 1 september 2011 overgestapt van weblog.nl naar Blogspot. Na 6 jaar en 8 maanden afscheid nemen, viel niet mee, maar we zouden nooit meer terug willen met al die reclame. Nog steeds is weblog een puinhoop. Zouden alle VK blogs nog overgaan naar weblog.nl.
    100% met je eens dat een blog een momentopname is. Rücksichtlos de oude blog overbrengen naar Blogspot is niet onze bedoeling.

    Jouw blog bij WordPress ziet er mooi uit. Vooral die foto’s van die Noordzee omgeving. Dat hebben wij met het Veluwemeer en de Middellandse Zee in Zuid Spanje.
    Vanuit die “dolfijne” stad gaan wij je groeten.

    Like

 3. Dank voor je leuke reactie! Ik heb geen spijt van WordPress. Een aantal van de thema’s is flexibel genoeg om een mooi helder en licht blog mee in elkaar te zetten. Ik houd niet zo van ‘donkere’ websites. Valt mij op dat je voor nieuwe (en mooiere!) thema’s tegenwoordig flink moet betalen. Dat wil ik niet, ik wil alleen gebruikmaken van gratis internetfaciliteiten.

  Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s