Ansichtkaart #27

Beste X, nogal slaperig van die weerswisselingen. Vandaag alleen een klein rondje door de wijk. Overal mooie bloemen. Woensdag was ik op het strand en ook in zee. Het water heerlijk fris. Realiseer mij dat we in een vaccinatiebubbel zitten en dat miljarden nog onbeschermd rondlopen. Alleen door te delen kunnen we het probleem oplossen. Houd moed! B.

5 thoughts on “Ansichtkaart #27

 1. Blew er zijn mensen die campagne voeren voor een eerlijke verdeling van vaccins over de wereld. Mensen die het zelfs als onderdeel van een nieuw internationalisme zien. Hier is een video met sprekers uit verschillende werelddelen, in verschillende talen (maar gelukkig wel Engels ondertiteld en Jeremy Corbyn praat langzaam en duidelijk). pscp.tv

  Liked by 1 person

  • Dank! Ja, een nieuw internationalisme is nodig. Het besef dat NL deel uitmaakt van een groter geheel, Europa, de wereld en dat we water bij de wijn moeten doen. Met voetbal en festivals komen we er niet.

   Like

 2. We kunnen maar ons steentje bijdragen en mensen proberen te motiveren om zich te laten vaccineren en hopen dat er een verdeling komt of dat er mogelijkheden komen om in Afrika het vaccin aan te maken.

  Liked by 1 person

Comments are closed.