Ansichtkaart #23

Beste X, ik laat je de zee zien zoals ik haar zag, vanmiddag toen ik voor het eerst sinds september weer in Katwijk was. Het was fantastisch! Ik heb over het strand gestrompeld en met mijn voeten in het water. Friet bij Willy Zuid. Hier heb ik de hele lange winter naar uitgezien, en toch voelde het onwerkelijk, alsof het nog niet mag. Hou je taai! Groetjes, B.

10 thoughts on “Ansichtkaart #23

 1. Wat heerlijk voor je en een prachtige foto.
  Ik zit helaas nog in isolatie nadat ik zaterdag positief testte. Een mysterie hoe ik heb opgelopen. Gelukkig had ik al 1e vaccinatie gehad. Komt goed. Groet de zee!!

  Liked by 1 person

  • Heel veel sterkte! Je staat er niet bij stil dat je het ook nog kunt krijgen als je al 1 keer gevaccineerd bent. De bus was wel een beetje eng, vol en slecht geventileerd (airco). Beterschap!

   Like

 2. Als iedereen zo serieus leefde las jij dan zou je bijna medelijden krijgen met de menselijk overdraagbare virussen.

  (Ik zat vrijdag ook in een bus, over de Afsluitdijk, drie fietsen met fietser en een chauffeur. Anders kom je er niet over en het is verder een mooie stille tocht rond het IJsselmeer. Een fietser moest op het mondkapje gewezen worden, vreemd na al die tijd nog.)

  Liked by 1 person

  • Ik woon in een appartementengebouw met 30 partijen.. Als ik zie wie er hier allemaal met de lift gaan, slaat de schrik mij wel eens om het hart. Richtlijnen zijn er om samen af te spreken en (ook samen) bij te stellen. Niet om eenzijdig in de wind te slaan (alhoewel ik wel van een frisse bries houd, zoals je weet). Ventileren, ventileren, ventileren. En daarnaast afstand houden, etc. De openluchtschool moet terug. Straks mag ik weer op de fiets naar het strand. Ik verheug mij zeer! Groet!

   Like

Comments are closed.