Ansichtkaart #18

Beste X, even gauw een kaartje. Met mij gaat het nog goed, ik hoop met jou ook. Ik blijf mij verbazen over de Nederlandse volksaard. Die komt vooral tijdens feestdagen als ‘koningsdag’ naar boven. Het is nogal idioot dat er allerlei coronaregels worden opgelegd, maar dat je je daar kennelijk niet aan hoeft te houden. Ik kijk er met verbazing naar en blijf weg van alle situaties waarbij veel mensen bijeen komen. Doe voorzichtig! Hartelijke groet, B.

8 thoughts on “Ansichtkaart #18

 1. Paardenbloemen hier houden me van de straat. Ze piepen uit de grond waar ik bij sta. 🙂 Lekker in de tuin genieten en fietsen in het buitengebied. 1e vaccinatie binnen en de kleinkindertjes schilderen. Fijn dat ik niet snak naar het terras… Blijf gezond ook!

  Liked by 1 person

  • Ja, paardenbloemen. Sorry van de foto, is met mijn onderwatercamera. Wat was er eigenlijk zo leuk aan terrassen? Of was het gewoon de gewoonte? Straks, in juli, na mijn tweede prik, zien we verder.

   Like

  • Ja, die bedoel ik. Als je die lijn doortrekt, heeft het geen enkele zin om wat dan ook te verordenen. Nederland zo stuurloos als een kudde koeien.

   Liked by 1 person

 2. Die koningsdag vieren leek me ook niet zo’n goed idee! Maar van die paardenbloemen kan je cichorei maken en in de koffie doen als je die drinkt of anders de cichorei drinken 😏

  Liked by 1 person

  • Een (1) had toch de verstandigste kunnen zijn en zijn verjaardag alleen in familiekring vieren. Of meteen ophoepelen, dat kunnen we er nog wel bij hebben. Democratisch gehalte is nul.

   Liked by 1 person

 3. Inmiddels lekt al weer uit dat volgende versoepelingen toch beter uitgesteld kunnen worden. Nederland is een land van stilstaan en dan weer heel hard hollen, inderdaad als koeien in een lente weide.

  Liked by 1 person

  • NL heeft bijna het hoogste aantal besmettingen per 100.000 van alle landen in Europa. Een bestuurscrisis ernaast zal niet echt helpen. Dan maar ‘vesjoepele’ en zien wat er van komt. Doe voorzichtig!

   Like

Comments are closed.