Ansichtkaart #17

Beste X, lopen over het graspad langs de Wassenaarseweg is niet een echte vervanging voor de duinen, maar ik word er meteen vrolijk door. Je zult wel gelezen hebben dat ze hier willen vooruitlopen op resultaten die nog behaald moeten worden. Dat is nu een typisch voorbeeld van aan jezelf voorbijlopen. Het lijkt alsof de burgemeesters de dienst uitmaken. In Duitsland wordt nu juist het centrale gezag voorgesorteerd. Ik doe nog maar even alsof er geen ‘versoepelingen’ zijn. Wat moet ik ook na 10 uur nog op straat! Blijf gezond en doe voorzichtig! Groetjes, B.

4 thoughts on “Ansichtkaart #17

  • Zelfs daarna. Sterker, ik zie niet dat we vooralsnog in een situatie zullen terechtkomen zoals we die vóór COVID-19 als ‘normaal’ bestempeld zouden hebben. Aan de ene kant lijkt het er op dat we worden geregeerd door het midden- en kleinbedrijf. En aan de andere kant: what else is new! Pas op jezelf! Groet, B.

   Like

 1. Blew helemaal eens. Heb me best aan Rutte zijn raad gehouden, totdat hij onder de druk bezweek. Nu wordt het alleen wat moeilijker om mijn niet reizen te verdedigen. Die overvolle ziekenhuizen en overwerkte gezondheidszorg zijn geen overtuigend argument.

  Liked by 1 person

  • Ik blijf positief en hoor dat ook bij jou. Wel zie ik risico’s in de zorgcapaciteit (groter probleem = meer zorg nodig) en de handhaving (= wereldwijd probleem niet afwentelen op burgemeesters). Oh ja, en dan is er nog het virus. Op 30 juni is mijn tweede vaccinatie. Pas rond half juli ga ik mij iets veiliger voelen. Blijf gezond!

   Like

Comments are closed.