Ansichtkaart #16

Beste X, vanmiddag opeens het gevoel dat ik antistoffen aan het produceren was. Zó moe opeens! Het NL vaccinatieprogramma loopt overigens nogal stroef en in het COVID-19-beleid is geen lijn te ontdekken. Versoepeling is wat mij betreft het on-woord van 2021. Leg maar eens uit aan een IC-verpleegkundige wat er dan versoepeld moet worden! Ik houd het maar een beetje bij mijzelf. Blijf gezond en alert en houd moed! Groetjes, B.

5 thoughts on “Ansichtkaart #16

 1. Ik schrijf deze reactie in de rust van een voetbalwedstrijd in Rome. Het stadion moet van de Europese voetbalbond deze zomer open voor 17.000 mensen anders gaat het Europese voetbalfeest er niet door, zo is gedreigd.
  First things first, was een Engelstalige gezegde van mijn vader. Blijkbaar hebben sommige mensen last van een extreme tunnelvisie en zie alleen het rollen van de bal en de euro’s.
  Ach Rome, de stad is er bekend om de gewaagde spelletjes, al vanuit de tijd van de keizers. We doen hier onder de duinen en dijken hetzelfde alleen met minder flair, versoepelen voor vewende mensen. Het lijkt ook wel een spelletje.

  Liked by 1 person

  • Ik kan er nog niet heel goed de vinger op leggen, maar ik proef ook oneigenlijke argumenten. Aan de ene kant willen ze versoepelen en aan de andere kant dat de compensatie wordt doorbetaald. Die compensatie is in Europees verband best omstreden.

   Like

Comments are closed.