Ansichtkaart #15

Beste X, de wereld verandert zich sneller dan ik kan volgen. Misschien omdat ik oud word. Als ik mij probeer te herinneren hoe stoer ik twee jaar geleden nog ben rondgestapt door het duin en langs het strand, dan komt mij dit alles tamelijk benauwd voor. De laatste wildernis naast het Leiden Bio Science Park. Toch heeft dat ook zijn charme, fijner dan de Leidse binnenstad eerlijk gezegd en een stuk minder krampachtig. Verder weet ik niks te vertellen. Oh ja wel, ik heb inmiddels mijn eerste vaccinatie achter de rug! Houd moed! Groet, B.

10 thoughts on “Ansichtkaart #15

 1. Fijn dat je al gevaccineerd bent! Er komt vast weer een moment dat je jouw geliefde wandelingen kunt gaan maken…hou tot die tijd de beelden lekker dicht bij je. Fijn weekend.

  Liked by 2 people

 2. Lees net iemand die vogelt achter het vensterglas. Jij trekt naar de laatste wildernis, de wind hield mij thuis deze week, maar ik droomde net hardop dat ik insecten zou zoeken met een club in de tuin achter de huizen, om mensen te interesseren voor de wildernis in onze directe omgevening. Maar daarnaast heb ik ook ruimte nodig, blijkbaar om ver uit mezelf te kijken.

  Liked by 1 person

  • Vogelen achter vensterglas kan ik hier ook. Koolmezen op het balkon in zo’n verantwoord voederkooitje van de Vogelbescherming. Maar zo ver ben ik nog niet. Het kooitje trekt overigens ook halsbandparkieten aan. Dichtbij kijken is ook fijn. Maar ik mis zand en zout.

   Like

Comments are closed.