kneuterig

Ik kan niet veel, maar ik kan lopen. De Plesmanlaan af tot bijna aan het eind. Waar een hek staat waarachter een tunnel wordt gebouwd. Onder de A44. En terug.

Ik hoor wel eens dat Leiden voor automobilisten geen feest is en ik kan mij daar wel iets bij voorstellen. Aan de ene kant willen ze met de groten meedoen en aan de andere kant moet het kneuterig blijven. Laagbouw en singelpark.

Ik kan niet veel, maar ik kan lopen. Dus voor mij maakt het niet veel verschil.

Oh ja, #Biden en de #avondklok. Nou, daar waag ik mij niet aan. Dan liever kneuterig.

2 thoughts on “kneuterig

  1. Deze week noemde ik mezelf tegen een toevallige gespreksgenoot op mijn bankje onderaan het duin (met 1,5 meter tussenruimte) een conservatief, omdat ik het landschap wil houden zoals ik het decennia lang ken en niet zit te wachten op wandelende duinen, omdat het vroeger ook zo was. (Overigens neemt het waaiende zand in de duinen overal al toe door de zandsuppletie voor kust en zijn ‘tig’ graafmachines en dito zoveel vrachtwagens niet nodig om kalkminnende planten weer terug te laten komen, zo meen ik vanuit mijn van rol als waarnemer.) Soms is het goed om kneuterig of conservatief (niet reactionair) te zijn.

    Liked by 1 person

    • Ja, dat zie ik ook zo. Alhoewel ik geen bezwaar heb tegen wandelende duinen. Vroeger overspoelde het zand hele dorpen. Daarvoor heb ik wel een paar kandidaten:-).

      Like

Comments are closed.