Gebouwen vervangen duinen

Drie keer per week zo’n drie kwartier goed stampen houdt mij fit. In ieder geval lichamelijk. Denk ik. Gebouwen vervangen duinen.

Ik houd meningen op een afstand en probeer niet overal iets van te vinden. Denk ik. 

Ondertussen probeer ik alle informatie die op mij afkomt te managen. Dat lukt goed. Denk ik.

Als je er rekening mee houdt dat alles wat fout kan gaan bij de distributie van de vaccins ook echt fout gaat, ben ik ongeveer in mei aan de beurt en kan ik in juni weer naar het strand. Denk ik. Tot dan vervangen gebouwen duinen.

Denken brengt je niet veel verder, maar het voorkomt erger.

4 thoughts on “Gebouwen vervangen duinen

  1. Het gevoel een sluimerend leven te lijden, als een plant met pootjes, dat overvalt mij zelfs, terwijl ik niet eens zo veel minder doe dan gewoonlijk. Boodschappen in één keer, en blijven fietsen en een keer een duik in zee op een stil strand. De tochten gaan vooral over eenzame dijken en als er iemand op ‘mijn’ bankje onder aan het duin zit, dan ga ik wel op een balk voor de fietsen zitten. Niet: “Mag ik er bij?,” en dan een praatje over iets, al dan niet belangwekkkend.

    Liked by 1 person

    • Soms denk ik hoe moet dat dan straks als alles weer kan. Wil ik dat dan nog wel? Kan ik dat dan nog wel? Tien jaar geleden liep ik nog met gemak 30 km. Jij bent dapper. Doe voorzichtig!

      Like

Comments are closed.