Krachtige tendenzen

Niet veel woorden nodig. Aanzet tot de laatste zomerdag. In de duinen al krachtige tendenzen. Op het strand helder met zon en wind. Kijk, dat moeten we hebben!   Geprobeerd om langzaam te gaan en ook wat foto’s te maken. Bloemen laten je stilstaan en maken dat je even met niets anders bezig bent. Het proces belangrijker dan het resultaat. Toch krijg je dat hier, want hoe het werd gemaakt, kan ik niet meer laten zien. Alles heeft nu eenmaal zijn beperkingen. Lunch bij ‘Het Strand’. Niet verder vertellen, maar ik heb kroketten gegeten, ‘echte’. Ik heb ze niet gemist. Nou ja.

9 thoughts on “Krachtige tendenzen

  1. De essentie in een paar woorden: de bloem laat je even elders zijn dan in de dagelijkse gang van doen. Misschien de kroketten ook wel, maar zo te lezen niet (je ogen sluiten is moeilikjk bij het eten).

    Liked by 1 person

    • Ik eet al een jaar of 8 geen vlees meer. Het bevalt op zich prima, maar de verkrijgbaarheid van vegetarisch, met name in de horeca is nog beperkt. Heel soms schiet ik dan uit mijn concept. Een kroket, met van die draadjes…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s