Geldverdienen | Making money

DSC_4701

Zondagmiddag Katwijk, dan is het wel wat drukker, vooral als het vloedt. Wennen aan mijn nieuwe leven. Nauwelijks tijd om te werken en toch moet alles af. Veel tijd voor vrij en nog niet echt iets te doen.

Ik neem jullie mee naar de strandtent met de roofvogel. Je begrijpt dat die daar rondhangt om ons meeuwen te verjagen. Nu, daar trekken wij ons niks van aan toch. Het ding hangt aan een touw en ziet er niet gevaarlijk uit.

Alsof de duvel ermee speelt, word ik op de boulevard aangesproken door een stel die vinden wat ik vind over Katwijk, namelijk dat het steeds meer op geldverdienen wordt ingericht. Ach, relatief gezien, vergeleken met Noordwijk, valt het nog wel mee.

Advertisements

6 Replies to “Geldverdienen | Making money”

  1. Het is een uitdaging om commercieel te combineren met goede smaak, kwaliteit en heldere verhoudingen. Ik klink bijna als een vvd-er, ik besef het. Katwijk is inderdaad prachtig. Pure, praktische schoonheid.

   Like

 1. Ach als je de commercies nergens meer kan ontlopen dan wordt het echt zorgelijk. Een paal of wat verderop is het vaak toch weer rustig, maar niet op zaterdag- en zondagmiddag (en dat is maar goed ook. Stel je voor dat iedereen binnen zou bijven dan waren we een triest volkje).

  Liked by 1 person

  1. We moeten naar buiten, dat is goed voor het gemoed. En dan is het niet gek als we elkaar daar allemaal tegenkomen. Ach, we zijn hier overbevolkt, maar -zoals je ook zegt- een paar palen verderop laten we ons niet meer zien. Te ver, te veel zand, te weinig vertier. Er is nog wildernis in de randstad en het ligt om de hoek.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s